Hoe werkt het?

Bij deze wandel 3-daagse kan je drie wandelingen lopen op de Veluwezoom in 2018. Wanneer je deze wandelingen wilt lopen bepaal je zelf: drie wandelingen op één dag, drie wandelingen op drie opeenvolgende dagen, de keuze is aan u! Zolang de wandelingen plaats vinden tussen 1 januari en 31 december.

Stempelkaart

Bij het aanmelden ontvang je een stempelkaart die je uit kunt printen en mee kunt nemen. Laat bij elk begin- en eindpunt van een wandeling de stempelkaart afstempelen. Elk begin- en eindpunt zit nabij een horecagelegenheid en het overzicht van deze punten vindt u op de startpagina.
Is de kaart vol? Dan ontvang je een presentje op de locatie waar de laatste stempel is opgehaald.

Houd de openingstijden van de horecagelegenheden in de gaten! Indien zij gesloten zijn kunt u geen stempel ophalen. Kijk bij 'extra's en openingstijden' voor een overzicht van alle ondernemers en hun openingstijden.

Aanbiedingen

Met de stempelkaart heb je recht op bepaalde aanbiedingen van horecagelegenheden onderweg en/of in de buurt. Op vertoon van de stempelkaart mag je gebruik maken van deze speciale aanbiedingen. Kijk bij 'extra's en openingstijden' voor een overzicht van deze speciale aanbiedingen.

Kosten

De kosten voor het aanmelden en ontvangen van de stempelkaart bedragen € 5,- per kaart. Ter attentie voor het gebruik van het gebied gaat 10% naar de terreineigenaren.

Geldersch Landschap

Natuurmonumenten

Landgoed Twickel

Landgoed Middachten

Gemeente Rheden